12 Days of Giveaways - Spin & Win! Sign up before Dec. 25th to win daily prizes and a $250 Amazon.com Gift Card. Find out details.
 

UPC AKTIE SPOT

UPC HAALT Family7 VAN DE KABEL

Zender roept op tot actieBeste Family7-supporter,

Zoals u in bovengenoemde ‘kop’ kunt lezen staan we aan de vooravond van een nieuwe uitdaging. Na ruim een jaar uitzenden bij UPC is ons contract per 15 mei a.s. opgezegd. Men heeft ons meegedeeld dat vanaf die datum het EO themakanaal Omega tv onze plaats zal innemen. Dit betekent dat een deel van Nederland onze zender niet meer kan ontvangen vanaf 15 mei. Daarom wil ik een beroep doen op uw steun. Daarover verder in deze brief meer.

De beslissing is onbegrijpelijk omdat UPC de ene christelijke zender inruilt voor de andere. In een van oudsher christelijke natie programmeert men dus slechts 1 Nederlandstalige christelijke zender tegenover 90 general interest zenders, waarvan nota bene ook nog veel uit het buitenland komen.

Family7 startte in december 2005 met digitale uitzendingen. Na een eerste jaar van opbouw werd de programmering in 2006 uitgebreid. Het gaat goed met de zender. Family7 is juist druk bezig zich te richten op de derde fase waarin de bouw van de zender voltooid moet worden. Live uitzendingen, spraakmakende Nederlandse producties en veel nieuwe series staan op stapel. In delen van het land werden we al geadviseerd voor analoge televisie door de kabelraden. De interesse voor onze familiezender vanuit de samenleving wordt hiermee bewezen.

Daarom zijn wij van mening dat we ons niet zomaar bij dit besluit moeten neerleggen maar onze stem in Nederland moeten laten horen. Nog geen twee weken geleden hoorden we via de media dat er per dag 4 mensen zelfmoord plegen en dat er velen rondlopen met dezelfde gedachten. Depressiviteit lijkt volksziekte nummer één te worden; Steeds weer wordt het land opgeschrikt door familiedrama’s en zinloos geweld. Nederland heeft God nodig! Dat is de enige reden waarom Family7 werd opgericht en dat is ook de enige reden waarom wij u oproepen met ons in actie te komen!

De Bijbel leert ons dat de overwin

Related Videos